TØRT OG SOLSKADET HÅR?

Tørt og solskadet hår?

Her er løsningen:

Mye bading, sol og saltvann tørker ut hodebunnen og gjør håret matt, tørt og livløst. Unn deg en hårkur hos oss og få tilbake glansen i håret ditt. Er hodebunnen din tørr etter sommeren så har vi gode kurer for det også. En god kur og hodebunnsmassasje hjelper godt for en sår og tørr hodebunn og slitte lengder. Vi har en rekke kurer til forskjellige behov og skreddersyr en kurbehandling som passer for deg. Vi vil også se hva håret ditt trenger av hjemmepleie og anbefaler deg produktene som du kan bruke hjemme for å holde håret sunt lenger.


Ta gjerne en titt på vår kurmeny:Kur med annen behandling:

Deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer fra blant annet Kerastase.


Før vi utfører kurbehandlingen gjør vi en grundig hår og hodebunnsanalyse slik at vi kan skreddersy en kurbehandling som passer dine behov.


Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig og virkningsfull hodebunnsmassasje som får selv de mest stressede hodebunner til å slappe av.


Kur med massasje - small

Kurbehandling small inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris kr. 340,-


Kur med massasje - medium

Kurbehandling medium inkluderer 10 minutters hodebunnsmassasje.
Pris kr. 420,-


Kur med massasje - large

Kurbehandling large inkluderer 15 minutters hodebunnsmassasje.
Pris kr. 510,-


Smartbond oppbyggende kurbehandling:

Dette er en kurbehandling for deg som ønsker en intens reparasjon av håret. Denne kurbehandlingen styrker hårets bindinger og er med på å gjenopprette hårets indre motstandskraft. Håret blir sterkere og selv svært skadet hår vil føles fornyet og glatt. Behandlingen avsluttes med en deilig og avslappende hodebunnsmassasje.
Pris kr. 590,-


Smartbond i farge:

Dette er en kurbehandling som vi bruker sammen med farge/blekebehandlinger. Den gjør håret mer motstansdyktig og styrker håret samtidig som det blir farget.
Pris kr. 280,-


Extentioniste spesial kur:

Dette er kuren for deg som ønsker et langt og sunt hår, men opplever at håret brister og knekker. Denne kuren styrker håret fra rot til spiss, gir det mer styrke og fleksibilitet. Kuren i forbindelse med riktige hjemmeprodukter lover 99% færre bristede hårstrå og 78% færre splittede spisser. Kurbehandlingen inkluderer 10 minutters hodebunnsmassasje.
Pris kr. 490,-


Hodebunnskur med Micronizer:

Dette er en leave- in behandling som du enten kan bestille sammen med en annen kurbehandling eller alene. Her bruker vi en micronizer som er et apparat som fordeler hodebunnskuren godt i hodebunnen. Denne kuren skal ikke skylles ut. Her bruker vi spesialkurer som lindrer de fleste hodebunnsplager blant annet tørr hodebunn, flass eller håravfall.
Pris kr. 150,-


Kur uten annen behandling.

Kur xl - vask, massasje, tørk.

Kurbehandling XL inkluderer vask med tilpassede produkter, spesialkur, 15 minutters hodebunnsmassasje og tørking av håret.
Pris kr. 595,-


Kur xxl - vask, massasje, styling.

Kurbehandling XXL inkluderer vask med tilpassede produkter, spesialkur, 15 minutters hodebunnsmassasje, tørking av hår, samt full styling etter ønske (Rette, krølle, flette, style etc).
Pris kr. 695,-


Smartbond oppbyggende kurbehandling:

Dette er en kurbehandling for deg som ønsker en intens reparasjon av håret. Denne kurbehandlingen styrker hårets bindinger og er med på å gjenopprette hårets indre motstandskraft. Håret blir sterkere og selv svært skadet hår vil føles fornyet og glatt. Behandlingen avsluttes med en deilig og avslappende hodebunnsmassasje.
Pris kr. 590,-


I løpet av sommeren er det mange som opplever at fargen på håret forandrer seg litt. Fargen blir ofte gulere og mister glansen. Da kan det være lurt å friske opp litt i fargen, slik at den blir blankere og får tilbake riktig nyanse. Vår glossing behandling er perfekt til dette, den tilfører pigment og gjør håret blankt og fint uten å slite mer på håret.


Bestill din time her!Sommerlig hilsen fra Föhn Hairstudio