Föhn tilbyr kun det beste av hårpleieprodukter til våre kunder.

Ekspertise

Föhn velger sine samarbeidspartnere med respekt for våre verdier og for vår visjon. Vi skal skape fantastiske opplevelser for våre kunder og når våre fagutdannede dyktige frisører benytter sin kompetanse og kunnskap for å skreddersy resultatet til deg, er det også godt å vite at den kombineres med de beste og mest tekniske produktene på markedet. Våre frisører innehar stor ekspertise på alle våre produkter slik at du som kunde er trygg på å få de beste anbefalinger for ditt hår og din hodebunn.

Norwegian Roots
En Föhn bestselger - Norwegian Roots Extreme Mud er et 100% norskprodusert produkt laget på norske råvarer og produsert på norsk jord.

Norwegian Roots Extreme Mud er et 100% norskprodusert produkt, laget på norske råvarer og produsert på norsk jord. I utviklingen har man vært kompromissløs hva gjelder kvalitet i alle råvarer og resultatet er dertil enestående. Det er ikke foruten grunn at Norwegian Roots Extreme Mud er Norges raskest voksende stylingprodukt.

Extreme mud egner seg meget godt for kort til halvlangt hår både for jenter og gutter i alle aldre. Produktet har egenskaper som gir deg perfekt hold som varer hele dagen, den ivaretar din naturlige look og vaskes enkelt ut av håret. Norwegian Roots Extreme Mud er også fri for parabener og tensider.

«discover yourself – discover norwegian roots»

L'Oréal Professionnel
L'Oréal Professionnel er et globalt brand og en markedsleder
L'Oréal Professionnel er et globalt brand og en markedsleder. Vår misjon Eugène Schueller, grunnlegger av L'Oréal, skapte den første skånsomme hårfargen som han ga navnet Oréal og L'Oréal Professionnel har siden 1909 vært ledende innen hårteknologi. Våre innovative produkter er testet og godkjent av de største navnene i frisørbransjen, og vi arbeider daglig med å opprettholde vår høye standard når det gjelder service, komfort og bærekraft. Vi streber etter å være den beste innen hårtrender, og er klare med de siste trender, uansett om det er sett på catwalken eller spottet på gaten. er å alltid være først ute innen profesjonell hårpleie med fantastiske tjenester, produkter og omfattende utdanning. Bamboo er en luksuriøs pleieserie med ECO-sertifiserte og økologiske ingredienser. Hele serien er basert på fibre fra bambusplanten. Dette er en av verdens raskt voksende og motstandsdyktige ressurs. Alle ingredienser i Bamboo stammer fra etisk riktig handel/fairtrade.
L'ANZA
L'ANZA

L'ANZA er et verdenskjent merke som reparerer, forsegler og beskytter håret. De bruker den nyeste teknologien for å holde produktytelsen et steg foran alle andre. De er opptatt av miljø og bærekraft, og bruker plantebaserte ingredienser fra hele verden. Alle dufter er basert på økologiske, eteriske oljer.

Ved hjelp av Keratin Bond – Systemet kan L`ANZA behandle de spesifikke årsakene til hårskader, ikke bare symptomene. Alle produkter er paraben og glutenfrie, er fargebevarende med full UV beskyttelse. L`ANZA er unik med at alle produkter inneholder varmebeskyttelse opp til 260 grader.

Hair Extensions
Hairtalk hairextensions - hårforlengelse spesielt produsert for det nordiske markedet - sannsynligvis det beste hårforlengelsen for nettopp deg.

Hairtalk´s hårkvalitet er nøye utvalgt for det Nordeuropeiske markedet. Håret har en intakt overflate, noe som gjør at håret tåler «resetting» etter «resetting». Alt Hairtalk hår er fairtrademerket – så dette kan bæres med stolthet.

Vår patenterte tape er den mest skånsomme på markedet og kan settes i de tynneste hår, alle kan altså bruke Hairtalk. Tapen kan ikke sammelignes med noe annet system, den må simpelthen oppleves.

Tre gode grunner til å bruke Hairtalk
1. Når du bruker Hairtalk er du garantert det mest optimale systemet når det kommer til hårkvalitet, festemetode og skånsomhet.
2. Hairtalk er mer enn bare en hårforlengelse. Du kan skifte farge, endre din frisyre, øke volum, få styling til å holde bedre – mulighetene er ubegrensede.
3. Hairtalk skiller seg drastisk fra andre typer extension, både i forhold til påsettingsmetode, holdbarhet og sluttresultat. Ditt hår er verdt det beste – Hairtalk sørger for at ditt eget hår får hvile og kommer i bedre kondisjon.

Kérastase
Kérastase er kjent for sine eksklusive stylingprodukter - med lang erfaring og høye krav til resultater, kan du være sikker på at Kérastase gjør jobben.

Your hair is an important messenger to the world, and so you must care for it, exquisitely. We believe hair is more than something you wear every day. It is an individual expression of the way you live, and the way you want to live.

Inspired by our intimate acquaintance with the personal nature of hair care, Kérastase provides customized tools for exceptional hair.

REDKEN
Redken utvikler profesjonelle hårprodukter

Paula Kent og kjemikeren Jehri Redding grunnla Redken i 1960 og sammen revolusjonerte de den profesjonelle hårpleieindustrien for både frisøren og forbrukeren.

Redken utvikler profesjonelle hårprodukter og hjelper til med å utvikle frisører, noe som skaper en bedre salongservice og opplevelse for kunden. Målet er å nå ut til forbrukeren gjennom inspirasjon, mote og innovasjon.

Redken er et varemerke for alle som ønsker inspirerede og personlig tilpassede behandlinger.