ALLTID FORNØYD GARANTI!

For oss er det så viktig at du blir fornøyd at vi nå faktisk tilbyr deg Alltid Fornøyd Garanti! - skulle du ikke være fornøyd med din første time så få du ny kostnadsfri time av oss innen 48 timer eller pengene tilbake!

Har du noen gang opplevd å gå fra frisøren å ikke være helt fornøyd? Kanskje ble fargen litt for lys eller kanskje håret oppleves litt for langt? Slapp av – nå trenger du aldri å oppleve det igjen!


Fra 1. November tilbyr vi Alltid Fornøyd Garanti!
For oss som arbeider i Föhn handler det ikke om å ha flest mulig kunder igjennom stolen på kortest mulig tid. For oss handler alt om å gi deg som sitter i stolen akkurat nå den aller beste opplevelsen vi kan tilby. Vi mener at du skal føle deg trygg når du setter deg i frisørstolen og at du skal kunne stole på frisøren din.
Derfor er vi veldig stolte av at vi nå tilbyr våre kunder Alltid Fornøyd Garanti!


Fornøyd. Det skulle bare mangle
Tenkt deg å gå til din frisør og rett og slett vite at du blir fornøyd. En deilig følelse :-) For oss er det så viktig at du blir fornøyd at vi nå faktisk tilbyr deg Alltid Fornøyd Garanti! - skulle du ikke være fornøyd med din første time så få du ny kostnadsfri time av oss innen 48 timer eller pengene tilbake!

Bestill din første Alltid Fornøyd time her :-)


Hilsen alle oss i
Föhn logo


Alltid Fornøyd Garanti - Föhn er den første frisørsalongen i Norge som tilbyr tilfredshetsgaranti.