AMERICAN CREW

American Crew Produkter

Unik American Crew mulighet!

American Crew er en av verdens fremste aktører innen hårprodukter for menn, og er du både mann og opptatt av kvalitetsprodukter er American Crew virkelig noe for deg.

American Crew har en bred serie og et godt utvalg med mange forskjellige produkter både for behandling og styling. Alle produktene er utviklet og skreddersydd for din unike livsstil, behovet ditt hår har og ikke minst – produktene er spesialutviklet for menn.

3 for 2
Frem til jul har vi nå 3 for 2 på alle American Crew produkter, så enten du er en rutinert AC bruker eller om du aldri har testet det før, har du nå en unik mulighet til å ta turen innom og plukke med deg 3 herlige American Crew produkter for prisen av 2!

Vi hjelper deg!
Våre fagutdannede frisører utvikler seg kontinuerlig i tråd med markedet og trendene og har høy ekspertise på produktene vi fører. Kom innom så hjelper vi deg å finne de riktige produktene for deg og ditt hår :-)


Litt om noen av produktene:
American Crew Daily Moisturizing Shampoo produktbilde
DAILY MOISTURIZING SHAMPOO
For normalt til tørt hår og hodebunn.
Daily Moisturizing Shampoo inneholder en formel med en blanding av naturlige ekstrakter, som fukter og pleier håret uten å tynge det. Gir hodbunnen naturlig fukt. Gir glans, elastisitet og fukt til håret. Mildt og naturlig rensemiddel, som ikke fjerner de naturlige oljene i håret. Beroligende, bløtgørende og fuktgivende.


American Crew Daily Shampoo produktbilde
DAILY SHAMPOO
For normalt til fet hår og hodebunn.
Ekstrakter av rosmarin og timian gir en forfriskende og styrkende opkvikkende følelse for hodebunnen, og hveteprotein gir økt styrke. Mildt og naturlig rensemiddel. Gir glans og styrke. Gir hodebunnen naturlig fukt. Tørker ikke ut hår og hodebunn.


American Crew CLASSIC GRAY SHAMPOO produktbilde
CLASSIC GRAY SHAMPOO
Optimal pleie til grått hår.
Denne shampoen inneholder egenskaper for å fjerne gule toner fra grått hår.. Gir optimal pleie og bekjemper tørrhet I hår og hodebunn. Glatter og mykgjør håret, hjelper til å absorbere og beholde fuktigheten. Pleier håret og gir det glans.


American Crew THICKENING SHAMPOO produktbilde
THICKENING SHAMPOO
Gir håret maksimalt volum og fylde samtidig med en mild, men effektiv rensing. Glycerin hjelper med å holde på vannet og øke hårstråets tykkelse, mens Tea Tree og kokosnøttolie bløtgjør og gir glans. Mykgjør og øker hårstråets tykkelse. Gir fukt og glans. Renser og stimulerer hår og hodebunn.


American Crew 3-IN-1 produktbilde
3-IN-1
Shampoo, balsam og body wash.
Smart 3-i-1-produkt, som rengjør og pleier hår og hud. Pleier og gir glans. Gjenoppliver og gjenoppretter håret. Mykgjør huden. Styrkende rensemiddel, som stimulerer håret og hodebunnen.


American Crew DEFINING PASTE produktbilde
DEFINING PASTE
Medium hold med lite glans.
For mere struktur eller økt definisjon. Bivoks gir et naturlig, smidig hold til hår i alle lengder. Den vokslignende konsistensen gir en matt finish, og produktet er lett å fordele i håret. Gir et lett hold. Håret ser tykkere og fyldigere ut.


American Crew FORMING CREAM produktbilde
FORMING CREAM
Medium hold med medium glans.
Denne stylingkremen er velegnet til alle hårtyper. Forming Cream gir hold, og naturlig glans. Dette produktet får også håret til å se fyldigere ut. Er lett å vaske ut med shampoo og etterlater ikke stylingrester.


American Crew Pomade produktbilde
POMADE
Medium hold med mye glans.
Passer bra til krøllete hår og er et moderne fleksibelt alternativ til stylinggeléer. Brukes til å skape en klassisk look eller til kontroll av enhver hårtype.Er lett å vaske ut med shampoo og etterlater ikke stylingrester. Gir glans og lett hold.


American Crew FIBER produktbilde
FIBER
Gir et stekt hold med lite glans.
Gir et sterkt fleksibelt hold med en matt finish. Passer bra til kortere hår. Lett å vaske ut. Gjør håret matt, godt hold.


American Crew MOLDING CLAY produktbilde
MOLDING CLAY
Sterk hold med medium glans.
Passer bra til styling av kortere hår og til de som ønsker et stylingprodukt med en naturlig og diskret duft. Naturlig hold.


Ønsker du å vite mer produktene I American Crew serien eller vil du få anbefalt produkter som passer akkurat deg og ditt hår?

Kom innom og snakk med en av våre dyktige frisører.


Hilsen alle oss i
Föhn logo