Föhn presenterer Kérastase Fusio Dose!

Föhn presenterer Kérastase Fusio Dose!

kerastase_fusio-225x300

Skreddersydd hårpleie med øyeblikkelig forandring!

Kerastase Fusio-dose utføres profesjonelt av våre frisører og er skreddersydd enhver hårtype for et målrettet resultat.

Föhn tilbyr et hårpleieprogram med sensoriske teksturer som gir øyeblikkelig vakker hårkvalitet. Unikt for Föhn og Kerastases signaturer er evnen til å utvikle presise og innovative løsninger. I dag spiller individuelle løsninger en viktig rolle innenfor skjønnhet – skreddersydde løsninger er ekte luksus!

Nye Fusio Dose byr på optimal effektivitet gjennom perfekt dosering og har forbedrede egenskaper der graden av konsentratet er endret og dosen med boosters er økt. Hver formel inneholder en spesifikk aktiv stjerneingrediens og en optimalisert formel gir et nytt og sterkere resultat. De mest effektive aktive ingrediensene er nøye utvalgt for deres raske virkning på hårfiberet og er isolert i den reneste og mest konsentrerte.

fullsizerender-225x300
Föhns kreative team har arbeidet med Fusio-dose i lengre tid og resultatet er en ekte og unik forandring av hårfiberets kvalitet. Föhn's salonger er et dedikert område for skreddersydd Fusio-Dose hårpleie. En “beautyshot” for travle, krevende mennesker som kun tar 5 minutter å utføre og inkluderer vårt herlige massasjeprogram for ditt hår og din hodebunn. Velg mellom 5 eller 15 minutters hodebunnsmassasje.

Vi vet at i dag, spiller individuelle løsninger en viktig rolle innenfor skjønnhet. Fusio Dose, bestående av 4 konsentrater og 5 boosters, gir våre frisører 20 kombinasjoner for å skreddersy en hårpleiebehandling for akkurat ditt hår.

Skreddersydde løsninger er ekte luksus!

Bestill time her!