HAR DU LYST PÅ EN FORANDRING?

Forandring

Vi hjelper deg!

På tide med noe nytt? Våren er her, det blir varmere og vi ser mer og mer av sola. Vi trenger forandring! Bort med vinterklærne og frem med lettere klær. Kanskje skulle du tatt noen lyse striper i håret? Eller kanskje en Balayage? Ecaille? Men hva kler du egentlig? Har du varm eller kald hudtone? Og hvilken ansiktsform har du? Og hva er trendy denne våren? Alt dette kan du få svar på under en fargekonsultasjon hos oss. Vi finner fargen og også klippen som passer deg og din personlighet.


Våre frisører er godt kurset og vet akkurat hvordan de skal tilpasse klipp og farge for at du skal bli den beste versjonen av deg selv. En fargekonsultasjon hos oss er helt uforpliktende og helt gratis. Du kan enten bestille en fargekonsultasjon alene eller sammen med en fargebehandling.


En viktig trend for 2019 er sunt, glansfullt hår med god kvalitet. Stylingen skal være naturlig og man kan gjerne driste seg til å klippe en leken lugg denne sesongen. Vi hjelper deg med å finne riktige produkter slik at du får til håret ditt hjemme og slik at det holder seg sunt og sterkt. Vi kan også anbefale å ta en hårkur hos oss, vi har en rekke kurer i salongene våre og finner gjerne en kur som gir håret ditt akkurat den pleien det trenger.


Bestill time i dag.Hilsen oss Föhn Hairstudio