Førstehjelp for tørt hår

Førstehjelp for tørt hår

Føles håret tørt ut etter en lang vinter?


Temperaturforskjellen ute og inne om vinteren gjør at håret fort kan bli tørt og livløst. Bruker du i tillegg føner eller rettetang er dette også med på å tørke ut håret. Hår som er tørt er lite elastisk, knekker fortere, oppleves mer brusete og hardt. Det mister også glansen. Dette er helt vanlig og løsningen er heldigvis enkel. Ved bruk av riktige produkter og nok pleie kan håret lett få glans og mykheten tilbake.


Her er kan du se noen av våre beste fuktighets produkter:


ALTERNA Caviar Replenishing Moist Shampoo
Luksuriøs sulfat- og parabenfri shampoo med Color Hold, UVA/UVB-beskyttelse. Fuktighetsgivende egenskaper bevarer og gjenoppretter fuktighetsbalansen. Hårfargen beskyttes, og tørt/porøst hår får tilbake elastisitet og vitalitet.


ALTERNA Caviar Replenishing Moisture Conditioner
Parabenfri conditioner med Color Hold, UVA/UVB-beskyttelse som kontinuerlig tilfører  fuktighet. Fuktigheten bevares i håret takket være en rik blanding av lipider, samtidig med at den forebygger skade på håret og beskytter mot ytre påvirkninger.


ALTERNA Caviar Replenishing Moisture Leave-in Conditioning Milk
En leave-in conditioner som gir mye fuktighet. Bekjemper frizz. Inneholder Caviar og Omega 3 fettsyrer og C-vitaminer for yngre og friskere utseende. Helt uten sulfater og parabener.


ALTERNA Caviar Replenishing Moisture Masque
Parabenfri kur som tilfører intensiv næring og gjenoppretter fuktighetsbalansen i tørt/behandlet hår. Etterlater håret skinnende, med en fornyet glans. Color Hold, UVA/UVB-beskyttelse mot tap av farge og ytre påvirkninger.


ALTERNA Caviar Replenishing Moisture CC Cream
En paraben-, sulfat- og phtalatesfri leave-in krem som tilfører fuktighet, og gir glans, mykhet, styrke og varmebeskyttelse til håret. Kan brukes i håndkletørt eller tørt hår.


GRAHAM HILL Brickyard 500 Superfresh Shampoo 
En mild og skånsom sjampo som tilfører fuktighet. Passer alle hårtyperDersom du har splittede slitte spisser vil det hjelpe med en klipp. Du kan også oppgradere din klippetime med en god hårkur med en deilig hodebunnsmassasje som gir pleie og velvære til kropp og sjel.

Bestill time her.Vennlig hilsen
Föhn Hairstudio