Kjøp et gavekort - Vinn et gavekort

gavekort frisørtime

Nå i desember kan du kjøpe et gavekort på en eksklusiv velværebehandling til en du er glad i og samtidig være med i trekningen av et gavekort tilsvarende det du har gitt bort

Er du ute etter den perfekte julegaven? Da har vi et supert tilbud til deg. Det blir stadig mer populært å gi bort opplevelser og velvære i gave.

Mange av oss har det meste og da kan en frisøropplevelse være en fin ting å få under treet denne jula. Tenk å kunne gi noen gleden av å føle seg fin! I tillegg til gleden av å gi så kan du nå også få gleden av å vinne et gavekort tilsvarende det du har gitt bort! Da blir det litt ekstra spenning rundt juletider..

Til Mamma?

Har du som mange andre en mor som virkelig fortjener en deilig avslappende opplevelse? Da kan vi virkelig anbefale Föhn sin 15 minutes in heaven - en hodebunnsmassasje som styrker tørt vinterhår og beroliger en stresset hodebunn.

Til Pappa?

Eller så har du kanskje en far som også fortjener å skinne litt. Hva med et gavekort på klipp som inkluderer hele vårt kundebehandlingsprogram.

Til den motebevisste?

Har du en motebevisst kjæreste, søster eller noen andre du er glad i som du vil skjemme bort til jul? Da kan vi virkelig anbefale noen av de mest populære fargetrendene Balayage eller Ecaille.

Til den ubesluttsomme?

Våre fagutdannede frisører har lang erfaring og vil hjelpe deg med valg av riktig behandling. Om du ikke ønsker å gi bort en bestemt behandling kan du også gi bort et gavekort med valgfritt beløp. 

Vi i Föhn jobber hver dag med å gi kundene våre de beste frisøropplevelsene. Vi gleder oss til å få lov til å gi de du er glad i en kjempefin julegave. Gavekortene kan kjøpes i alle våre salonger.

Ønsker du å gi produkter i gave?

Vi har mange gode tilbud på produkter denne måneden i tillegg til flotte gavepakker har vi 3 for 2 på Eimi, SP, Fusion, Alterna og American Crew.

God jul fra alle oss i Föhn