GODT NYTT ÅR!

godt nytt år 2021

2021 starter nå! Våre salonger er fulle av kreative, faglig dyktige frisører som elsker jobben sin. Vi står klare for å ta imot deg som kunde og gleder oss til å skape fantastiske frisøropplevelser gjennom hele dette året også. Vi gjør det vi kan for at alle våre kunder skal være fornøyde hos oss.

Vi har lik pris på alle fager og vi gir deg som kunde friheten til å velge hva din time skal inneholde. Det er veldig viktig for oss at absolutt alle våre kunder er fornøyde når de har vært hos oss, derfor har vi også Alltid Fornøyd Garanti.


Vi er veldig stolte av faget vårt og vi bryr oss mye om våre kunder. Vårt mål er at det skal være enkelt og at det skal føles trygt å si ifra dersom det skulle være noe du som kunde ikke er fornøyd med. Så om det skulle være noe du ikke er fornøyd med eller noe du vil endre på etter et besøk hos oss så kan vi alltid tilby deg en ny kostnadsfri time innen 48 timer.


Vi gleder oss til et nytt år med alle våre fantastiske kunder. Og vi gleder oss til alle de små og store klipp og fargebehandlingene vi skal gjøre. Vi fortsetter også igjennom 2021 med å holde oss oppdaterte på trender, nye teknikker og nye produkter, slik at du som kunde får den aller beste kvaliteten både på det arbeidet vi gjør på håret ditt og på de produktene vi bruker i salongene.


Er du fornøyd - Er vi fornøyd

Her kan du lese mer om garantien.Nyttårshilsen fra alle oss i Föhn Hairstudio