HÅRAVFALL?

Hårpleieprudukter håravfall

Vi mister i gjennomsnitt mellom 100 og 150 hårstrå hver dag dette er en del av hårets vekstsyklus og er helt normalt. Men noen mister mer enn dette, noe som gjør at håret kan tynnes ut. Håravfall skyldes i de fleste tilfeller arv, men kan også komme av stress, sykdom, medisiner, feil bruk av produkter, slitasje eller etter graviditet.

Ved hormonelt betinget og arvelig håravfall reagerer røttene på det mannlige kjønnshormonet DHT. Røttene blir mindre og får ikke tilstrekkelig med næring. Hårkvaliteten blir dårligere og de nye hårene som kommer er tynne og skjøre. Om man opplever håravfall er det viktig med riktige produkter for hodebunnen samt produkter som styrker de skjøre hårene slik at de ikke knekker.


Her er et lite utvalg av produkter vi har i salongene våre som kan hjelpe mot håravfall, stimulere til hårvekst og styrke hår som ser tynnere ut. Kom gjerne innom oss så hjelper vi deg med å finne riktig produkt tilpasset ditt hår og din hodebunn.


CLINICAL DENSIFYING SHAMPOO

En sulfatfri og skånsomt rensende shampoo som reduserer DHT-mengden i hårsekken. DHT er den største årsaken til hårtap. Daily Detoxyfying Shampoo reduserer DHT-nivået på overflaten av hodebunnen og eliminerer smuss, fjerner overflødig talg og miljømessige rester. Red Clover Growth Complex fremmer kraftigere, tykkere hår med langvarig volum.

CLINICAL DENSIFYING SHAMPOO

CLINICAL DENSIFYING LEAVE-IN ROOT TREATMENT

En leave in behandling til daglig bruk. Stimulerer hodebunnen med en energigivende blanding av vitaminer og næringstoffer, noe som resulterer i et tykkere og fyldigere utseende på håret. Det naturlige forsvaret mot DHT, overflødig talg og andre reststoffer som tetter hårsekken opprettholdes. Lindrer tørr og stram hodebunn. Red Clover Growth Complex fremmer tykkere, fyldigere og sterkere hår fra innsiden og ut.

CLINICAL DENSIFYING LEAVE IN ROOT TREATMENT

CAVIAR CLINICAL DENSIFYING MOUSSE

Et lett skum som styrker håret samtidig som den bidrar til å forhindre håravfall. Hindrer hårtap på grunn av brudd, og opprettholder eksisterende hårstrå. Håret ser og føles umiddelbart fyldigere. Uten parabener, sulfater, phthalates og syntetisk farge.

CAVIAR CLINICAL DENSIFYING MOUSSE

REDKEN BREWS THICKENING SHAMPO

En shampo som forbedrer utseendet av avansert tynnede hår. Den styrker hårfibrene for å forhindre at hårstrå knekker. Shampoen har en forfriskende ingefær og myteduft

REDKEN BREWS THICKENING SHAMPO

REDKEN BREWS INSTANT THICKENING SPRAY

Er en leave- in spray som gir volum til eksisterende hår ved å øke diameteren på hvert eneste hårstrå. Den skaper umiddelbart et fyldigere og tykkere utseende og styrker hårfibrene for å forhindre at hårstrå knekker

REDKEN BREWS INSTANT THICKENING SPRAY


Vi har også en rekke salongbehandlinger for hår og hodebunn.
Vi skreddersyr en kurbehandling som passer deg.

Bestill time her.


Vennlig hilsen DHC - Föhn Hairstudio