DIN HÅRPLEIERUTINE

Hårpleie rutine vakkert hår

En god hårpleierutine består av gode rense og pleieprodukter samt stylingprodukter tilpasset ditt hår

En god shampo er viktig for å få renset godt opp i hår og hodebunn. Etter shampoen er det lurt å bruke en balsam som gir pleie til håret ditt. En god hårkur gir håret ditt den ekstra pleien det trenger, her finnes det mange forskjellige kurer til forskjellige behov.


Om du ønsker å vite hvilke produkter håret og hodebunnen din trenger så hjelper vi deg gjerne med det. Kom innom en av våre salonger eller bestill en time hos oss, så får du en grundig hår og hodebunnsanalyse, dette er alltid inkludert i alle våre behandlinger.


Her kommer en liten oversikt over våre anbefalinger til pleie av hår og hodebunn:


Fet hodebunn

Shampo:
Oil Detox Shampoo fra Redken rengjør håret skånsomt, og absorberer overflødig olje og rester fra hodebunnen. Bidrar til å balansere fuktbalansen i hodebunnen og fjerner overflødig olje og urenheter, samt gir en matt effekt til hodebunnen. Håret blir rent, lett og luftig.

Du kan kombinere en shampo for fet hodebunn med en balsam tilpasset ditt hår.

redken-oil-detox-shampoo

Redken Oil Detox Shampoo

Farget Hår

Farget hår trenger pleie, det er viktig å bruke produkter som også bevarer hårfargen din, slik at den holder seg fin lenge.

Shampo:
Vitamino Color a-ox er en Shampo for farget hår som gjør håret mykt og glansfullt. Den er beriket med tokoferol, pantenol, neohespiridin, som bidrar til å beskytte håret og fremheve fargen. Formulaen gjør håret umiddelbart mykere og strålende, helt ut i spissene.

Pleie:
Vitamino Color a-ox color radience conditioner er en balsam som tar vare på fargen din. Den er beriket med kraftfulle antioksidanter og gir mykt og glansfullt hår.

Color Extend Magneticks Mask er en hårkur som gir beskyttelse og glans til fargebehandlet hår. Dette er en lett maske som pleier intensivt og beskytter hårfargen mot falming. Tilfører glans og gjør håret medgjørlig.

loreal-vitamino-color-shampoo

Redken Oil Detox Shampoo

loreal-vitamino-color-conditioner

Vitamino Color a-ox color radience conditioner

redken-color-extend-magnetics

Redken Color Extend Magneticks Mask

Skadet hår

Skadet hår trenger mye pleie, her er det viktig med produkter som bygger opp håret og som også gjør håret mykt og glansfullt.

Shampo:
Extreme Shampoo rengjør, styrker og gjenoppbygger skadet hår, samtidig som den rengjør skånsomt. Proteinberiket formel som forebygger skadet hår og delte spisser. Håret etterlates friskt, glansfullt og motstandsdyktig.

Pleie:
Extreme Conditioner løser floker,styrker og beskytter skadet og slitt hår. Gjennoppgygger hårets styrke, beskyttende ytre og glans.

Extreme Anti-Snap Leave-in proteinbehandling for skadet hår, tilfører styrke og beskytter skadet hår. Formulert for å gi varmebeskyttelse og bidra til å beskytte mot slitte og splittede tupper. Extreme Anti-Snap med Interlock Protein Network ogFortifying Complex bidrar til å reparere hårets skadde områder med proteiner og ceramider, gjenoppbygger hårets indre styrke, samt gir en beskyttende overflate og glans. Håret ser sunt, sterkt og elastisk ut.

Exteme strength builder plus mask er en styrkende maske som er reparerende og lengdebevarende for slitt og skadet hår.

redken-extreme-shampoo

Redken Extreme Shampoo

redken-extreme-conditioner

Redken Extreme Conditioner

redken-extreme-anti-snap

Redken Extreme Anti-Snap Leave-in

redken-extreme-strenght-builder-plus

Redken Extreme strength builder plus mask

Flass

Shampo:
Dandruff Control Shampoo med sinkpyrition, som er effektiv mot flass og bidrar til å rengjøre og berolige tørr hodebunn på en skånsom måte. Hodebunnen føles ren og behagelig. Håret blir glansfullt, lett og luftig.

Pleie:
Her kan du bruke en balsam med fuktighet til lengder og spisser eller en annen balsam tilpasset ditt hår.

Dersom du har flatt hår og trenger volum, eller har brusete og tørt hår, sliter med hårafall eller har andre utfordringer med hår og hodebunn så har vi produktene som hjelper deg. Kom innom en av våre salonger så hjelper vi deg med å finne riktig produkt.


Velkommen til oss
Bestill time her!

Hilsen oss Föhn Hairstudio

redken-dandruff-control

Redken Dandruff Control Shampoo