JULEGAVETIPS

hårpleieprodukter gavepakker julen 2017

Nå har vi kommet til november måneden, og det er på tide å begynne tenke på årets julegaver

Vi har tatt inn en del flotte julepakker med en rekke gode produkter i. Her kan du få gjort unna store deler av julehandelen og samtidig gjøre et kupp. Kanskje du ønsker å kjøpe en julegave til deg selv også? Det fortjener du! Under her kan du se hvilke pakker vi har:

hårpleieprodukter julegaver

Luksus til herrene:
Amercan Crew: Daily Shampoo og Daily Conditioner 299,-

Daily Shampoo er en lett rensende shampo for hår og hodebunn som gir mykt og blankt hår. Den renser vekk fett fra hår og hodebunn og gjør det rent og lett.

Daily Conditioner er en balsam som gir god fukt til hår og hodebunn. Den iser litt i hodebunnen og gir en frisk følelse. Håret føles mykt.


Mirakelprodukter for den som trenger ekstra mye pleie:
Wella Fusion: Shampoo, Conditioner og Mask (30ml) Kr 325,-

For intens reparasjon av håret.

NYE FUSION vil gjenopprette den indre motstandskraften i håret og bidra til å reparere det ytre skjellaget på håret. Selv svært skadet hår vil føles fornyet, glatt, elastisk og være opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå i forhold til en ordinær shampo.


Valgfri luksus for alle:

Kerastase
Her kan du selv velge hvilke produkter du vil ha i pakken! Kjøp 2 produkter og få -20% rabatt på begge. Spør din frisør så hjelper vi deg med å finne de riktige produktene så det passer til den som skal ha gaven.

Interessert i moter og trender? Les mer om høstens og vinterens hårtrender her!


BESTILL DIN FRISØRTIME HER!

Hilsen alle oss i Föhn.