JULEGAVETIPS FOR 2019!

Julegavetips

Årets julegaver har endelig kommet i salongene våre. Vi har masse fint å velge mellom i år, flotte pakker med gode produkter til en god pris :-)

Vet du ikke hva du skal kjøpe så hjelper vi deg gjerne med å finne riktig pakke. Ønsker du å gi en klipp, farge eller hodebunnsmassasje til en du er glad i kan gavekort være en fin gave. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte julegaven til den du er glad i.


Her er årets pakker:

Redken Brews Christmas box (kr. 368,-)

Pakken inneholder:
Daily Shampoo for alle hårtyper og en Molding Paste med sterkt hold og naturlig finish.
Redken Brews Christmas boxRedken christmasbox (kr. 470,-)

Redken kommer med tre bokser: For tørt hår, skadet hår og Farget hår. Alle eskene inneholder Shampo, conditioner og maske
Redken christmasboxKerastase Christmasbox (fra kr. 550,-)

Kerastase kommer med tre bokser: For tørt hår, skadet hår og blondt hår. Alle eskene inneholder shampo, conditioner og en leave in treatment.
Kerastase ChristmasboxCloud 9 Gavepakke (kr. 2590,-)

Dette er en glattetang med ultraslette, keramiske og bevegelige plater. Regulerbar temperatur mellom 100-210°C, skrur seg av automatisk etter 30 minutters inaktivitet og har en 3 meter lang og 360° roterbar ledning, i tillegg til One-touch temperatur innstilling. Pakken inkluderer veske, kam og beskyttelse for tangen

Cloud 9 GavepakkeHilsen fra alle oss i Föhn - No 1 på hår