STOLT NY SAMARBEIDSPARTNER!

Fohn Hairstudio - Johannes Høsflot Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo er vanvittig i skisporet og er nok aller mest kjent for sine bragder med ski på bena, men også utenfor skisporet har skikongen fart på sakene. Sammen med Stian Støp har han skapt brandet HUFS som har 5 spennende og meget gode produkter i sekken.

Föhn Hairstudio har nå inngått samarbeid med Johannes Klæbo sitt HUFS og fremover vil produktserien bli å finne i alle våre Föhn salonger. Gjennom senhøsten 2020 forvandles også alle våre DHC og AB Klipp salonger (https://dhcnorge.no) til Föhn, samtidig åpner vi for at alle andre salonger der ute kan få bli en del av Föhn gjennom Föhn Franchise og nyte godt av alle fordelene det bringer med seg. For deg som kunde kan du da utover høsten og vinteren glede deg til å finne vårt Föhn konsept mange nye steder :)


Følg oss i sosiale og vinn premier og signerte effekter

Følger du oss på sosiale medier vil du kunne få mye inspirasjon, tips og ikke minst muligheten til å vinne både produkter og effekter signert av Johannes Klæbo :) Allerede denne uken starter vi en Instagram-konkurranse hvor du kan vinne en signert produktpakke!


Produktene

Serien består av 3 styling produkter – gull, sølv og bronse, en shampo og en saltvanns spray. Alle produktene er unisex produkter, stylingproduktene er rike på fiber som skaper et langvarig hold gjennom dagen og lukten på produktene kan du bare glede deg til.


SHAPER – Gullproduktet

SHAPER fordeles godt ut i hendene og det er viktig å bruke moderate mengder da SHAPER er ett produkt som virkelig låser frisyren. Ett tips er å blande den med CREAM hvis du ønsker mer shine og mindre hold. Produktene vaskes lett ut av håret med shampo. Husk å skru på lokket for å unngå at produktet tørker ut! Produktene inneholder ikke parabener, sulfater eller MI.

CLINICAL DENSIFYING SHAMPOO
Pris: 200,-
Innhold: 100ml

WAX – Sølvproduktet

WAX er matt og har godt hold for deg som ønsker full kontroll på frisyren og er enkel å restyle. En allrounder som passer til de fleste frisyrene med sin holdfaktor 6/10. Egner seg best i tørt hår og det er viktig at den varmes opp i hendene og fordeles godt. Bruk gjerne kun en mengde tilsvarende en ert og heller påfør mer ved behov. Et godt tips er å starte bak på hodet og jobbe seg fremover mot fronten/luggen for å sikre at fordelingen blir jevn.

Fohn Hairstudio produkt hufs wax
Pris: 200,-
Innhold: 100ml

CREAM – Bronseproduktet

CREAM er en lett fiber krem med medium shine som gir deg bevegelig kontroll på frisyren, uten at du føler du har styling i håret! Med sine elastiske fibre er dette det perfekte produkt for å skape volum, eller hvis du ønsker å roe ned frissy/statisk hår. CREAM har en holdfaktor på 4/10 og gir deg god støtte til en løs og ledig stil. Den kan godt brukes i fuktig hår hvis du ønsker en "wetlook", men anbefales i tørt hår. Fordel ønsket mengde godt ut i hendene og jobb det inn i håret. Inne ved roten så skaper du volum, og ute i lengden så roer du det ned.

Fohn Hairstudio produkt hufs cream
Pris: 200,-
Innhold: 100ml

OCEAN SPRAY

OCEAN SPRAY gir deg en ekte saltvanns følelse i håret. Den er perfekt for å bygge opp crispy volum. Spray i fuktig hår og la tørke eller bruk en hårføner for ekstra effekt. Produktet er laget for å gi god og langvarig hold.

Fohn Hairstudio produkt hufs ocean spray
Pris: 200,-
Innhold: 100ml

ARTIC SHAMPOO

ARCTIC SHAMPOO fra HUFS er en aktiv shampoo med mentol som renser håret for styling rester og stabiliserer hår og hodebunn. Shampoo med mentol kjøler ned hodebunnen etter en lang dag eller virker som en oppfriskende start på dagen. Inneholder også piroctone olamine som bekjemper flassdannelse. Masser godt i hodebunnen og la virke i 2-3 minutter for best effekt.

Fohn Hairstudio produkt hufs arctic shampoo
Pris: 200,-
Innhold: 100ml


Produktene er allerede i salg i vår Föhn salong på Jessheim og blir å finne i alle våre Föhn salonger fremover.
Vi ønsker alle en fantastisk høst videre : )


Föhn Hairstudio