FØLES HÅRET DITT TØRT?

nydelig hår etter en kur
Føles håret ditt litt tørt? Nå på sommeren blir håret ofte utsatt for mye sol, som gjør at det blir tørt og sprøtt. Derfor kan det være lurt med ekstra pleie til håret nå.


Vi har en rekke hårkurer i salong, som vi skreddersyr slik at den passer akkurat ditt hårs behov. Når du bestiller en hårkur hos oss så skreddersyr vi en kurbehandling som passer akkurat til ditt hår og den tilstanden håret eller hodebunnen din er i. Du vil også få gode råd og veiledning til riktige hjemmeprodukter. I tillegg til en god hår/hodebunns kur får du også en deilig og avslappende hodebunnsmassasje. Om du skal klippe eller farge håret ditt samtidig så velger du din ønskede kurbehandling under OPPGRADER DIN TIME i behandlingsmenyen. Der kan du velge mellom disse kurbehandlingene:Kur med 10 minutters massasje
Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 10 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 849,-Kur med 15 minutters massasje
Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 15 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 545,-Hodebunnspeeling med maske og hårkur
Her får du en peeling som fjerner død hud, renser opp i hodebunn og gir en frisk og lett følelse som varer. Du får også en deilig og mykgjørende hodebunnsmaske som roer ned hodebunnen og tilfører masse fukt. I tillegg får du en hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 425,-Hodebunnspeeling med maske
Her får du en peeling som fjerner død hud, renser opp i hodebunn og gir en frisk og lett følelse som varer. Du får også en deilig og mykgjørende hodebunnsmaske som roer ned hodebunnen og tilfører masse fukt. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 375,-

Dersom du ønsker en time til Kurbehandling uten å farge eller klippe håret i tillegg bestiller du en kurbehandling. Den finner du under ANDRE BEHANDLINGER i behandlingsmenyen.Kurbehandling
Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer vask, 15 minutters hodebunnsmassasje tørk og enkel styling.
Pris: 675,-

Du kan også oppgradere denne behandlingen med en ekspress styling til kr 149,- dersom du ønsker full styling. (retting, krølling eller form føning).
Følg oss på instagram! Der legger vi ut produkttips gjennom sommeren!


BESTILL TIME HER!


Hilen fra oss i Föhn Hairstudio