HUSK Å PLEIE HÅRET DITT I SOMMER!

Sommerpleie for håret ditt

Det er sommer! Nå er det tid for late dager i sola, bading og mye tid ute. Da er det ekstra viktig med gode produkter til håret.

Mye bading, sol og saltvann kan tørke ut hodebunnen og gjøre håret matt, tørt og livløst. Det er derfor viktig å bruke produkter med uv beskyttelse og produkter som gir god fuktighet til håret ditt.


Bruk en god shampo som renser godt og en conditioner som gir mye fuktighet og pleie. Leave-in produkter som beskytter mot uv-strålene er også et must, samt en god hårkur. Mange opplever også at håret gulner i solen, da kan det hjelpe å bruke produkter med lilla pigmenter som motvirker det gule og gir en kaldere farge på håret ditt. Spør oss om solpleie under ditt besøk i salongen eller kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne riktig produkt til ditt hår.


Ønsker du litt ekstra pleie til håret ditt? Da kan vi anbefale en av våre fantastiske salongkurer. Vi skreddersyr en kur som inneholder akkurat det håret ditt trenger, i tillegg får du også en nydelig avslappende hodebunnsmassasje.

Kur med hodebunnsmassasje kan du bestille her.


Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer.

Hilsen oss Föhn Hairstudio