VIKTIG FOR HÅRET DITT ETTER SOMMEREN

Valg av rett klipp

Håret blir ofte utsatt for mye sol nå på sommeren, det gjør at håret blir tørt og sprøtt. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på håret nå.

Vi har en rekke hårkurer i salong, som vi skreddersyr slik at den passer akkurat ditt hårs behov. Unn deg selv en hårpleie time under eller etter ferien, du kan velge mellom 5, 10 eller 15 minutters hodebunnsmassasje med din kur. Godt for hodebunn hår og sjel Riktige hjemmeprodukter er også viktig! Dersom du lurer på hvilke produkter som er best for ditt hår, gir vi deg gjerne råd og anbefalinger i salong. Stikk innom oss, så hjelper vi deg! Dersom fargen din er blass eller har blitt for lys i sommer, kan vi anbefale en Glossing i kombinasjon med din hårkur. En glossing vil friske opp fargen din slik at håret blir «nytt», fresht og glansfullt. Om du skal klippe eller farge håret ditt samtidig så velger du din ønskede kurbehandling under OPPGRADER DIN TIME i behandlingsmenyen. Der kan du velge mellom disse kurbehandlingene:

Föhn signaturkur

Dette er en hodebunnskur som blir sprayet direkte i hodebunnen etter vask. Den gir en forfriskende følelse som varer. Vi tilpasser kuren etter din hodebunn.
Pris: 149,-


Kur med 5 minutters massasje

Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 350,-


Kur med 10 minutters massasje

Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 10 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 430,-


Kur med 15 minutters massasje

Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 15 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 520,-


Hodebunnspeeling med maske og hårkur

Her får du en peeling som fjerner død hud, renser opp i hodebunn og gir en frisk og lett følelse som varer. Du får også en deilig og mykgjørende hodebunnsmaske som roer ned hodebunnen og tilfører masse fukt. I tillegg får du en hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 400,-


Hodebunnspeeling med maske

Her får du en peeling som fjerner død hud, renser opp i hodebunn og gir en frisk og lett følelse som varer. Du får også en deilig og mykgjørende hodebunnsmaske som roer ned hodebunnen og tilfører masse fukt. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer 5 minutters hodebunnsmassasje.
Pris: 350,-

Dersom du ønsker en time til Kurbehandling uten å farge eller klippe håret i tillegg bestiller du en kurbehandling. Den finner du under ANDRE BEHANDLINGER i behandlingsmenyen.


Kurbehandling

Her får du en deilig og avslappende hårkur av ypperste kvalitet tilpasset ditt behov. I behandlingen benyttes kun eksklusive spesialkurer. Vi tilpasser kuren til ditt hår/hodebunn slik at du får den beste pleie tilpasset dine behov. Kurbehandlingen gjøres i kombinasjon med en herlig hodebunnsmassasje. Denne behandlingen inkluderer vask, 15 minutters hodebunnsmassasje tørk og enkel stylinge
Pris: 650,-


Glossing

En fantastisk behandling som frisker opp håret og gir et glansfullt resultat. Behandlingen er for deg som ønsker å friske opp fargen mellom to fargebehandlinger, eller for deg som ønsker en ekstra glansfull finish på din farge. Ønsker du en noe kaldere eller varmere tone i hårfargen din er også denne behandlingen den rette for deg.
Pris: 699,-


Du kan også oppgradere disse behandlingene med en ekspress styling til kr 99,- dersom du ønsker full styling. (retting, krølling eller form føning).


Book time her:
BESTILL TIME!


Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen oss i Föhn Hairstudio