VINN BLI NY DAG FOR DEG OG DIN VENN!

Vinn makeover

I september kan DU vinne en bli ny dag hos oss!

Vi ønsker at du som kunde skal få en unik opplevelse og at du skal føle deg spesiell når du er hos oss. Nå vil vi gi DEG muligheten til å gi din VENN noe helt spesielt.


I september kan DU vinne en bli ny dag hos oss! Hvis du vinner kan du i tillegg overraske en venn/venninne med det samme.


Dere får noen fine timer sammen samtidig som dere blir klippet, farget og stylet. Vi starter med en grundig konsultasjon, her ser vi på ansiktsform, hudtone og stil. Sammen finner vi en frisyre som passer. Dere får også stylingtips og råd om hvordan dere skal vedlikeholde frisyren hjemme. Bli ny dagen gjennomføres en dag det passer for dere*


Når du er hos oss er du alltid i trygge hender, alle våre frisører er fagutdannet og godt kurset både når det kommer til å skreddersy riktig frisyre til deg som kunde, trender, fargeteknikker m.m. Med dine ønsker i fokus bruker vi vår fagkunnskap til å skape den beste frisyren for deg.


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å klippe deg i en av våre salonger i løpet av september.


Bestill time her i dag og vær med i trekningen!LYKKE TIL!


Hilsen oss Föhn Hairstudio*Bli ny dagen gjennomføres etter avtale i tidsrommet mellom 9.oktober og 31.november. Vinneren blir trukket den 8.oktober.