jakten

Bli med på Jakten på Föhnar og vinn behandlingen Me Time til en verdi á kr. 2 990!

6. Oktober åpner vi våre Föhn salonger på Strømmen Storsenter (tidligere DHC salongene).
Föhnar er vår lekne og omtenksomme selskapsmaskot og dessverre har våre 5 flotte Föhnar plaketter blitt stjålet! Föhnar er svært lei seg og vi vil veldig gjerne få de tilbake.
Hjelper du oss å finne de? I dusør gir vi bort en Me Time behandling til kr. 2 990,- til alle som finner en plakett.

Vi har fått tips om at det er et team på 5 personer som har tatt de og at de vil befinne seg i og rundt Strømmen Storsenter 6. til 10. oktober. Ser du en mistenkelig person som kan ha vår Föhnar plakett? Spør vedkommende; Har du Föhnar??

Meld deg på Jakten til Föhnar her og få tips om hvor de kan være* Du kan når som helst melde deg av

Slik fungerer det

Hver dag 6 - 10 oktober kl 16.00 mottar du et tips på din telefon om hvor dagens Föhnar-tyv befinner seg. Viser han seg å være vanskelig å finne, vil våre dyktige detektiver sende ut nye tips til deg forløpende til vi finner Föhnar plakketten.

Ser du en person som passer med beskrivelsen, spør vedkommende om han/hun har Föhnar! Er det riktig person så vil vedkommende gi deg plaketten. Ta den med til vår salong, der vil våre takknemlige kolleger vente på deg og du vil bli belønnet med vår Me Time behandling til en verdi á kr. 2 990!

Ny jakt starter hver dag fra k. 16.00! Bli med på å jakte på alle 5 plakettene om du kan - vi trenger all hjelp vi kan få for å få de tilbake!

Vi håper du vil hjelpe oss!

Vennlig hilsen
Föhn Hairstudio og Föhnar