Fremtidens frisørkonsept til AMFI Eidsvoll!

Fremtidens frisørkonsept - Fõhn Hairstudio

12.11 blir DHC (Design Haircare) salongen på AMFI Eidsvoll til vårt nye konsept og brand, Föhn Hairstudio! Vi feirer stort med GRATIS klipp hele åpningsdagen, 200kr rabatt på klipp fredag 13.11 og 150kr i rabatt på klipp lørdag 14.11.

*Gjelder klipp bestilt på nett eller app fra og med 6.11. Kun på Amfi Eidsvoll. Bestill time nå!

Vinn en Me Time behandling til kr 2990,-

Tar du en insta-selfie med firmamaskoten vår Föhnar, publiserer den på instagram med #fohnhairstudio, så kan du vinne en deluxe behandling til kr. 2 990,- Vinneren trekkes og publiseres på Instagram mandag 16. november. Følg oss gjerne på Instagram.


Velg klippen som passer deg best!

Endelig kan du velge klippen som passer deg best enten du shopper frisørtjenester etter trend, velvære eller lommebok.
Se vår klippmeny


Lik pris på alle farger!

Det er faktisk ubehagelig å ikke vite prisen på behandlingen før du skal betale. Det er en uting i bransjen at det tilnærmet er umulig å finne ut hva du skal betale hos frisøren før du kommer til din time. Det viser seg også at en stor andel forbrukere ikke en gang vet prisen på sin frisørtime før de står i kassen å skal betale.

Med lik pris på alle farger vet du alltid prisen på din farge, FØR du bestiller din time, prisen inkluderer glossing. Med lik pris på alle farger er det også lett å gjøre nye valg, kanskje eksperimentere litt og gjøre mer avanserte ting enn hva man normalt ville ha gjort :)
Se vår fargemeny


Gratis klipp hele åpningsdagen

Hele åpningsdagen 12.11 spanderer vi klippen på deg! Gjelder kun timebestilling i vår salong på AMFI Eidsvoll.


Bestill time nå :)

Her kan du bestille time allerede nå!Vi gleder oss til å se deg!

Föhn Hairstudio