VI ÅPNER NY SALONG PÅ STOVNER SENTER!

Keratinbehandling

Tirsdag 4. mai åpner vi ny salong på Stovner Senter!

Vi feirer stort med GRATIS klipp hele åpningsdagen og 50% rabatt på valgfri klipp fra onsdag og ut uken dersom du bestiller timen på nett eller app!

  • Gratis klipp åpningsdagen gjelder kun for drop-in.
  • 50% rabatt på valgfri klipp onsdag 5.5 til lørdag 8.5 gjelder klipp bestilt på nett eller app (Rabatt slås av i kassen). Kun avdeling Stovner.

Bestill time nå!Velg klippen som passer deg best!
Endelig kan du velge klippen som passer deg best enten du shopper frisørtjenester etter trend, velvære eller lommebok.
Se vår klippmenyLik pris på alle farger!
Det er faktisk ubehagelig å ikke vite prisen på behandlingen før du skal betale. Det er en uting i bransjen at det tilnærmet er umulig å finne ut hva du skal betale hos frisøren før du kommer til din time. Det viser seg også at en stor andel forbrukere ikke en gang vet prisen på sin frisørtime før de står i kassen å skal betale.

Med lik pris på alle farger vet du alltid prisen på din farge, FØR du bestiller din time, prisen inkluderer glossing. Med lik pris på alle farger er det også lett å gjøre nye valg, kanskje eksperimentere litt og gjøre mer avanserte ting enn hva man normalt ville ha gjort :)
Se vår fargemeny


Her kan du bestille time allerede nå!

NB: Åpningsdagen er låst til drop-in kunder, men du kan booke time på nett og app allerede nå for timer fra den 5. mai.Vi gleder oss til å se deg!
Föhn Hairstudio